The Definitive Guide to نیلینگ
The Definitive Guide to نیلینگ
Blog Article
در مکانهایی در مجاورت سیستم فاضلاب و چاههای آب و همچنین در مناطقی که جریان آب زیاد است مناسب نمیباشد
این روش همانند سایر روشهای سازه نگهبان دارای مزایا و معایبی است که در ادامه و به صورت موردی به آنها اشاره خواهیم کرد.
این روش در ۶ مرحله اصلی اجرا شده و میتواند به عنوان یک روش نگهدارنده موقت بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
این دو روش علیرغم شباهاتهای بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوتهایی نیز میباشند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:
این نوع از تجهیزات دارای قسمتهایی از قبیل مته، میله و دکل حفاری، سیستم جلو برنده مته، سیستم ضد قفل، جکهای هیدرولیکی، فرمان و تابلوی کنترل دستگاه و روشنایی هستند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.
در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در ??? ??? سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی ترین روش ها به ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.
اگر سطح لغزش از میان میخها عبور کند، لازم است پایداری نیروهای مقاومی که در میخها وجود دارد نیز در نظر گرفته شود.
این لایه نازک و با ضخامت کم است و به این دلیل ساخته میشود که از فرسایش سطحی خاک تا جای ممکن جلوگیری شود و همچنین سطح مناسب و قابل قبولی برای ساخت و سازهای بعدی ایجاد کند.
در روش نیلینگ میخها غالباً در کشش عمل می کنند ولی در شرایط خاصی، عملکرد خمشی و برشی آنها نیز در نظر گرفته می شود.
در این مقاله به بررسی تمامی نکات مربوط به نیلینگ پرداختیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی بروز هر سوالی، آن را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.
بله نیلینگ یک روش کامل است، اما در برخی سازه ها با توجه به شرایط میتوان از روش های تکمیلی مانند انکراژ و سایر روش های پایدارسازی گود استفاده کرد.
پس از استقرار دستگاه مخصوص در موقعیت مناسب، چاهکهای افقی یا مایل در دیوارههایی با فواصل مشخص حفاری میشوند. قطر این چاهکها تقریباً در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و عمق آنها حدوداً ۵ تا ۱۰ متر است.
روش انکراژ در مقایسه با روش نیلینگ فضای کمتری را جهت حمل وسایل و عبور و مرور اشغال میکند